Peppu pyörii musiikin tahdissa – Julianne Houghin pyöräilyvideosta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough erosi hiljattain miehensä Brooks Laichin kanssa. Eron jälkeen Julianne Hough on keskittynyt itseensä ja omaan hyvinvointiinsa, mikä näkyykin selvästi ulos päin. Nyt nainen on käynyt pyöräilemässä upeissa maisemissa.

Julianne Hough julkaisi itsestään näyttävän videon, jossa tähti pyöräilee huikean kauniissa maisemissa. 31-vuotiaan kaunottaren takana ajanut henkilö on kuvannut videon, jossa Hough pyöräilee etualalla ja pyörittää flirttailevasti takapuoltaan kameralle.

Julianne Hough on eron jälkeen keskittynyt omaan onnellisuuteensa pannostamiseen. Tähti on myös perustanut KINRGY-nimisen hyvinvointiohjelman, jossa yhdistetään tanssiminen, kehonhuolto ja mielenterveys meditoinnin ja mielikuvaharjoitusten avulla. Hough yrittää myös omassa elämässään keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa nainen tavoittelee täydellistä mielen ja kehon tasapainoa.