Katy Perryn ja Orlando Bloomin lapsi syntyi – nimikin paljastettiin jo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perryn paljastettiin keväällä odottavan esikoislastaan kihlattunsa, näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Nyt pariskunta on paljastanut faneilleen odotettuja ja iloisia perheuutisia.

Unicefin hyvän tahdon lähettiläinä toimivat Perry ja Bloom toivottivat tyttärensä tervetulleeksi maailmaan järjestön sosiaalisessa mediassa. He jakoivat myös mustavalkoisen kuvan, jossa koko perhe pitelee toisiaan käsistä. Pariskunta paljasti lapsen nimen olevan Daisy Dove Bloom.

Katy Perry ja Orlando Bloom kuvailivat hehkuvansa onnea tyttärensä turavallisen ja terveen syntymän vuoksi. He kuitenkin huomauttivat olevansa onnekkaita rauhallisesta synnytyksestä, sillä monissa yhteisöissä eri puolilla maailmaa kärsitään terveystyöntekijöiden ja resurssien, kuten hygieniatarpeiden pulasta. Pariskunta kehottikin seuraajiaan osoittamaan tukensa Unicefille, jotta mahdollisimman moni muukin voisi perustaa perheen turvallsissa olosuhteissa.

 

View this post on Instagram

Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by UNICEF (@unicef) on