Lola Odusoga näyttää suomalaisille mallia – asioi kaupassa kasvomaskissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Nainen on tottunut arvostelijoihin ja hänet tunnistetaan kaikkialla. Nyt Lola on kummastellut kasvomaskeihin liittyviä asenteita.

– Kävin aamulla Lidlissä maskin kanssa. Olin ainoo kellä oli. Jumaleissön mikä kyttäys! Pahempi ku julkkiksen kauppareissulla yleensä, nyt kierrettiin vielä kaukaa tai mentiin nopeesti ohi. Edelleen jengi suhtautuu maskiin näemmä näin, Odusoga kummastelee Twitterissä.

Hengityssuojaimia kannattaa käyttää joukkoliikenteessä ja yleisötapahtumissa. Ne eivät kuitenkaan korvaa hyvää käsihygieniaa ja oikeanlaista yskimistapaa. Varmin tapa välttyä tartunnalta on turhien ihmiskontaktien vältteleminen.