Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen tytär harvinaisessa selfiessä – keskittynyt lähinnä skientologiaan ja taiteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise on yksi skientologiakirkon arvostetuimmista jäsenistä. Myös hänen kaksi lastaan, Isabella ja Connor Cruise ovat aktiivisia skientologeja. Nyt Isabella on julkaissut harvinaisen kuvan itsestään Instagramiin.

Valitettavasti Isabellan adoptioäiti Nicole Kidman ei saa juurikaan pitää yhteyttä tyttäreensä, koska hän on eronnut skientologien riveistä. Näyttelijätär Nicole Kidman ei saanut myöskään osallistua taannoin Isabella Cruisen häihin Lontoossa 2015. Isabella meni tällöin naimisiin Max Parkerin kanssa.

Nicole Kidmanin poistaminen lastensa elämästä uskonnollisista syistä on ollut alunperin Tom Cruisen idea. Kidman on puolestaan kommentoinut, että hänen lapsensa ovat aikuisia, eikä voi kieltää tai käskeä heitä oman tahtonsa vastaisesti mihinkään.

https://www.instagram.com/p/CEUtpbSAdlx/

https://www.instagram.com/p/B_3EBn3gLck/