Radiokanava aloitti joululaulujen soittamisen – enää alle neljä kuukautta jouluaattoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulu on noin neljän kuukauden päästä. Jos haluaa välttää pahimman stressin, kannattaa jouluvalmisteluja aloittaa pikkuhiljaa syksyn aikana. Kaikella on kuitenkin rajansa, sillä yksi radiokanava on aloittanut jo joululaulujen soittamisen.

Magic Radion sisällöntuottaja Tony Moorey kertoo, että he haluavat vastata kuuntelijoidensa tarpeisiin. Hänen mukaansa kuuntelijat kaipaavat iloa ja hyvää oloa vaikeina aikoina ja joulun taika on sitä parhaimmillaan. Hänen mukaansa musiikki ja joululaulut auttavat mielialan kohottamisessa, Radio Today uutisoi.

Psykologien mukaan joulun aikainen hehkuttaminen ei ole turhauttavaa tai vaarallista. Päinvastoin. Sen on kerrottu lisäävän ihmisten onnellisuutta. Kaikki eivät kuitenkaan allekirjoita väitettä.