Cameron Diaz lanseerasi oman luomuviinin – asiantuntijat tyrmäsivät heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijänuransa lopettaneen Cameron Diazin pyrkimys laajentaa samanaikaisesti viiniuralle ja wellness-trendiin on ottanut takapakkia. Tähden lanseeraama oma viini on saanut nuivan vastaanoton. Diaz ja muotialalla työskentelevä Katherine Power perustivat taannoin oman Avaline-viinibrändinsä.

Valkoviiniä kuvaillaan clean wineksi, puhtaaksi viiniksi, mikä on käytännössä trendikkäämpi termi luomuviinille. Avaline keräsi kuitenkin murska-arvioita kyselyssä, jossa lähes 400 taloutta pyydettiin arvostelemaan kuuluisuuksien lanseeraamia valkoviinejä. Avaline sijoittui viiniasiantuntija Mark Oldmanin Celebrity White Wine Showdown -virtuaaliviininmaistelussa viimeiseksi.

Parhaimmat arviot keräsivät muusikko Dave Matthewsin The Dreaming Tree Chardonnay ja Stingin Il Palagio Roxanne Toscana Bianco. New York Post -lehden mukaan 88 prosenttia Oldmanin viininmaisteluun osallistuneista totesi, että kuuluisuuksien kannattaisi suosiolla jättää viinien valmistaminen ammattilaisille.

 

View this post on Instagram

Introducing @avaline! 🌟 It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. 🍷✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on