Gigi Hadid paljasti viimein raskausvatsansa – henkeäsalpaavissa kuvissa vatsa paljaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Huhujen mukaan naisen laskettu aika on syyskuussa, mutta tähti itse ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut tietoa medialle. Nyt nainen on kuitenkin viimein julkaissut ensimmäiset kuvat raskausvatsastaan.

Gigi Hadid on pitämissään suorissa Instagram-lähetyksissä toisinaan vilauttanut vatsaansa ohi mennen. Nyt kaunotar julkaisi kuitenkin vasta ensimmäiset kuvansa pyöristyneestä vatsasta ollessaan viimeisillään raskaana. Kuviin on nyt sadellut onnitteluviestejä, mutta tieto lapsen tulosta on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa julkinen.

Mustavalkoisissa kuvissa mallikaunotar poseeraa eteerisesti ohuissa asuissa, jotka paljastavat altaan paljaan raskausvatsan. Osassa kuvista naisella on läpikuultava valkoinen mekko yllään ja osassa tähti poseeraa valkoiseen kankaaseen kiedottuna. Upeissa otoksissa Gigi Hadid näyttää todella hehkuvan ja raskausaika tuntuukin sopivan nuorelle naiselle.

View this post on Instagram

7.26.20 🕊

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on