Nina Dobrev aurinkolomalla Meksikossa – biksukuvat nostattavat matkakuumetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Viime vuosina Dobrev on esiintynyt myös monissa hyvin menestyneissä elokuvissa kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja Run This Town. Tällä hetkellä nainen nauttii kesälomastaan poikaystävänsä kanssa.

Nina Dobrev viettää tällä hetkellä leppoisia lomapäiviä yhdessä poikaystävänsä Shaun Whiten kanssa. Pariskunta on suunnannut Meksikoon nauttimaan etenkin Tulumin erittäin kauniista hiekkarannoista. 31-vuotias Nina Dobrev onkin julkaissut matkalta useita kauniita kuvia, jotka nostattavat myös muiden matkakuumetta.

https://www.instagram.com/p/CEHhf9gA3_C/

https://www.instagram.com/p/CEKKpJIgxy6/

Nina Dobrev viihtyi pitkään sinkkuna, mutta löysi rinnalleen 33-vuotiaan Shaun Whiten viime keväänä. Shaun White on tunnettu etenkin urhailupiireistä taitavana rulla- ja lumilautailijana. Kevään ja kesän aikana vastarakastunut pariskunta on viettänyt hyvin tiiviisti aikaansa yhdessä. Ystävien mukaan White ja Dobrev jakavat samanlaisen huumorintajun, minkä ansiosta he saavatkin nauraa toisilleen paljon. 

https://www.instagram.com/p/CEM-MMSgkL5/

https://www.instagram.com/p/CEEgxq6gE-f/