Perheen kotikaranteeni päättyi pidätykseen – äiti harrasti seksiä poikansa kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nainen on yllättänyt 64-vuotiaan Cheryl Lavoien harrastamassa seksiä hänen 43-vuotiaan Tony-nimisen poikansa kotona perheen kodissa Yhdysvaltojen Massachusettsissa. Sekstailijat rysän päältä kiinni saanut on Tony Lavoien vaimo. Sekä äiti että poika väittivät viranomaisille, että kyseessä oli ensimmäinen kerta.

Tony Lavoie pelasi videopelejä olohuoneessa, kun hänen äitinsä saapui suutelemaan häntä. Tilanne äityi seksiin. Valitettavasti Tonyn vaimo astui juuri asunnon ovesta sisään, kun hänen anoppinsa istui alastomana ja hajareisin poikansa päällä perheen sohvalla. Siinä kohtaa oli turha enää selitellä mitään.

Molempia seksin osapuolia syytetään insestin harjoittamisesta. Teosta voi saada 20 vuoden vankeustuomion, The Smoking Gun uutisoi. Poliisiraportin mukaan Tony ei hävennyt seksiä äitinsä kanssa vaan sitä, että hänen oma vaimonsa yllätti heidät.