Entinen Ihmis-Ken uima-altaalla – rinnat pursuavat uimapuvusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken -lempinimellä kuuluisuuteen noussut ja sittemmin naiseksi sukupuolensa korjannut Jessica Alves lomailee parhaillaan Marbellassa. Hän omistaa asunnon hienostoalueelta.

Lämmin kesäpäivä ja uima-allas antavat loistavan tilaisuuden esitellä muotoja myös kameran linssille. Jessica Alves on julkaissut harvinaislaatuisen uimapukukuvan, josta huomaa rintojen sisällön suurentuneen sitten viime näkemän. Hänen povensa pysyy hädin tuskin piilossa uimapuvun alla.

Identiteettiään vuosikausien ajan etsinyt Jessica Alves uskalsi viimein tänä vuonna astua julkisuuteen naisena. Hän on kertonut tienneensä transseksuaalisuudestaan lapsesta asti, mutta koki ajan vasta nyt kypsäksi uudelle sukupuolelle ja sen elämäntyylin omaksumiselle.