Emma Roberts on raskaana – paljasti myös vauvan sukupuolen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on luonut viime vuosina lupaavaa uraa Hollywoodissa. Nainen on näytellyt monissa elokuvissa ja hänet muistetaan etenkin American Horror Story -kauhusarjasta. Nyt tähti on ilmoittanut odottavansa esikoistaan.

Emma Roberts on vahvistanut kauniilla kuvalla, että hän on raskaana. 29-vuotias Roberts odottaa esikoistaan 35-vuotiaan poikaystävänsä Garrett Hedlundin kanssa. Raskaudesta alkoi kiertämään huhuja jo kesäkuun aikana, mutta nyt tähti on viimein julkaissut ensimmäiset kuvat, joissa pyöristynyt vatsa näkyy. Tähti myös ilmoitti odottavansa poikaa.

Emma Roberts seurusteli aiemmin näyttelijä Evan Petersin kanssa. Myrskyisän suhteen aikana Emma Roberts pidätettiin Kanadassa Petersin pahoinpitelystä. Parisuhde päättyi vuoden 2019 alussa, minkä jälkeen Roberts nähtiinkin jo nykyisen rakkaansa Garrettin kainalossa maaliskuusta lähtien.