Veret seisauttava pelastuminen videolle – kolmivuotias lensi korkealla ilmassa leijan mukana

Ohhoh! · Tim Isokivi

Taiwanissa järjestetyt leijafestivaalit saivat taannoin karmivan käänteen. Kolmivuotias lapsi joutui vaaratilanteeseen noustuaan ilmaan leijan mukana.

Välikohtaus tapahtui Hsinchun kansainvälisillä leijafesitvaaleilla. Leijan naru oli sotkeutunut tytön kaulan ympärille, ja voimakkaan tuulen ansiosta hän lensi ilmaan sen mukana. Leija riepotteli lasta ilmassa noin puolen minuutin ajan, kunnes hänet onnistuttiin pelastamaan takaisin maan kamaralle.

Sairaalaan välitötmästi toimitettu lapsi selvisi tilanteen vakavuudesta huolimatta pelkillä kasvoihinsa ja kaulaansa saamilla ruhjeilla. Hän on sittemmin päässyt takaisin perheensä luokse, uutisoi Focus Taiwan. Veret seisauttava välikohtaus ikuistui videoksi, joka on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa.