DJ-supertähti Erick Morillo löydettiin kuolleena – muistetaan I Like to Move It -hitistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin DJ-tähtiin lukeutuvat alan arvostettu veteraani Erick Morillo on kuollut 49-vuotiaana. Supertähti löydettiin kuolleena varhain tiistaiaamuna Miami Beachilla, Yhdysvalloissa. Asiasta kertoneen TMZ-verkkomedian mukaan kuolinsyy on edelleen epäselvä ja poliisi tutkii asiaa.

Morilloa syytettiin vain viikkoja sitten seksuaalisesta ahdistelusta, ja hän ilmoittautui poliisille 6. elokuuta.

Merkittävän uran housemusiikin parissa tehnyt Erick Morillo muistetaan monista klubihiteistä, joista tunnetuin on Reel 2 Realin vuonna 1993 julkaistu klassikko I Like to Move It. Morillo palkittiin urallaan useasti, ja esimerkiksi Paras kansainvälinen DJ -palkinnon hän sai kolme kertaa, viimeksi vuonna 2009.