Leigh-Anne Pinnock esitteli vartaloaan somessa – ylistäviä kommentteja tulvi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläisen Little Mix -tyttöbändin kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan. Nainen julkaisi nyt tuoreita bikinikuvia, jotka ovat saaneet fanien sukat pyörimään heidän jaloissaan.

Leigh-Anne julkaisi hänen lähes kuuden miljoonan Instagram-seuraajansa silmien iloksi näyttäviä bikinikuvia, joissa tähti poseeraa huvijahdin kannella. 28-vuotias laulaja esittelee hyvin itsevarmasti vartaloaan pukeutumalla vain valkoisiin pikkuruisiin narubikineihin kuvissaan.

Leigh-Anne esittelee vartaloaan kuvissaan sekä edestä että takaa. Nainen alkoi heti saamaan suuren määrän kommentteja ja tykkäyksiä seksikkäisiin kuviinsa. Tällä hetkellä kuvasta on tykännyt jo yli 220.000 ihmistä ja sitä on kommentoitu yli 1.400 kertaa. Nainen on aiemmin kertonut, että hänen perheensä paheksuu vähäpukeisia kuvia, mutta se ei ole näyttänyt hidastaneen Leigh-Annen julkaisutahtia lainkaan.