Khloe Kardashian uimapuvussa tyttärensä kanssa – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on viime aikoina päivittänyt omia sosiaalisen median kanaviaan totuttua harvemmin, koska hän on kertonut saaneensa aiemmin mittansa täyteen Instagramista ja Twitteristä. Tällä hetkellä nainen on keskittynyt lähinnä perheeseensä ja kaksivuotiaaseen tyttäreensä.

Khloe Kardashian oli aiemmin tyttärensä Truen kanssa Kylie Jennerin syntymäpäivämatkalla Turks- ja Caicossaarilla. Matka oli ensimmäinen, jonka perhe teki yhdessä koronakaranteenin jälkeen. Nainen pitikin huolta siitä, että hän ikuisti upeat hetket kameraansa ja sai paljon kauniita muistoja kotiin vietäväksi.

Nyt 36-vuotias kaunotar on julkaissut jälleen uuden kuvan matkalta. Kuvassa tähti poseeraa yhdessä upealla hiekkarannalla tyttärensä Truen kanssa. Äiti ja tytär ovat pukeutuneet samankaltaisiin bikineihin, joissa on seeprakuvioita. Upeassa kuvassa Khloe Kardashian antaa tyttärelleen ison pusun suoraan huulille.