Demi Rose kerrankin housut jalassa – takapuoli ei ollut mahtua farkkuihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti poseeraa yleensä melko vähäpukeisena, minkä vuoksi naisen tuoreet kuvat olivatkin yllättävä poikkeus. Nainen oli kerrankin pukenut housut jalkaansa.

Demi Rose julkaisi hänen 14,3 miljoonan seuraajansa iloksi kaksi kuvaa, joissa nainen nähdään kuluneissa farkuissa ja bikinien yläosassa. 25-vuotias kaunotar päätti esitellä itseään ja kuuluisaa tiimalasivartaloaan eri kuvakulmista farkut jalassa.

Yleensä Demi Rose ei halua peitellä takapuolestaan senttiäkään, minkä vuoksi hänen yllään nähdäänkin usein vain tangamallisia alaosia. Nyt tähti kuitenkin todisti, että hänen takapuolensa on vailla vertaa myös farkuissa. Upea asu korosti naisen kurvikasta vartaloa ja farkut näyttivät istuvan tähdelle täydellisesti, mutta edestä ne eivät kuitenkaan menneet kiinni.