Puutarhasta tuli murmelin herkkuparatiisi – puutarhuri vihastui ja sitten ihastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jeff-niminen mies ihmetteli puutarhastaan kadonnutta satoa. Hän löysi puoliksi maisteltuja tomaatteja kasvimaaltaan, joten päätti selvittää riistakameran avulla syyllisen antimien tuhoamiseen. Rouskuttelija selvisi nopeasti ja se suorastaan poseerasi kameralle Jeffin puutarhan kasvutuotteita mutustellen.

Kyseessä oli murmeli. Murmeli asettui aina samaan paikkaan syömään ja suoraan sitä kuvaavan kameran eteen. Puutarhuri ei ensin pitänyt näkemästään.

– Yritin korottaa aitaa ja estää sen pääsyn kaikin tavoin puutarhaan. Lopulta luovutin ja annoin murmelin syödä puutarhasta mitä halusi, Jeff kertoo videolla.

Kolme kertaa päivässä puutarhassa ruokaileva murmeli on nyt odotettu vieras ja Jeff pitää eläintä mahtavana. Hän on antanut murmelille nimeksi Chunk. Lopulta Chunk toi myös tyttöystävänsä kameran eteen ruokailemaan. Nyt murmeli on talvihorroksessa, mutta Jeff odottaa jo kovasti sen paluuta pihaan.

– Aion rakentaa kaksi erillistä puutarhaa, joista toinen on meille ihmisille ja toisen antimet Chunkille ja muille eläimille.