Tom Hanksin poika fanittaa Adelea – anelee puhelinsoittoa laulajalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Adele on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Laulaja on laihtunut yli 45 kiloa suuren elämäntapamuutoksen myötä ja saanut koko sosiaalisen median polvilleen tuoreimmalla kuvallaan, jossa hän esittelee paljasta keskivartaloaan.

Ilmeisesti myös miespuoliset seuraajat ovat nyt kiinnittäneet poptähteen huomionsa. Hollywood-pariskunnan Tom Hanksin ja Rita Wilsonin poika Chet on nyt Instagram-kanavallaan pyytänyt Adelea soittamaan hänelle. Miehellä on ilmeisesti laulajalle tärkeää asiaa.

Julkaisemallaan videolla Chet Hanks kuuntelee Adelen Fire to the Rain -nimistä kappaletta ja eläytyy täysillä musiikin vietäväksi autossaan. Videon lopulla mies laittaa musiikkia hiljemmalle ja kehuu Adelea. Hän myös pyytää kuvatekstissään kaikkia videon nähneitä kehoittamaan Adelea soittamaan hänelle. ”Minun täytyy saada puhua hänelle”, Hanks kirjoittaa isoilla kirjaimilla.