Brad Pitt hehkuttaa uutta tyttöystävää – uskoo mallin tulevan toimeen Pittin kuuden lapsen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Brad Pittin on alkanut seurustelemaan häntä lähes 30 vuotta nuoremman saksalaismalli Nicole Poturalskin kanssa. 27-vuotias Poturalski on naimisissa tunnetun saksalaisen ravintoloitsijan, 68-vuotiaan Roland Maryn kanssa, mutta avoin suhde kuitenkin mahdollistaa seurustelun myös Brad Pittin kanssa.

Brad Pitt on korviaan myöten rakastunut kauniiseen malliin. Closer Weekly -sivuston mukaan Brad Pitt pitää viehättävänä naisessa eniten sitä millainen äiti hän on seitsemänvuotiaalle pojalleen. Tämä on saanut myös 56-vuotiaan Brad Pittin vakuuttuneeksi siitä, että Poturalski tulisi hyvin toimeen myös hänen lastensa kanssa.

Brad Pittillä on näyttelijä Angelina Jolien kanssa kuusi lasta. Pitt ei ole vielä esitellut Nicole Poturalskia lapsilleen, mutta heidän suhteensa on kuitenkin etenemässä vauhdikkaasti siihen suuntaan. Tuoreen pariskunnan tapaamisia sivusta seuranneet ovat huomanneet, että Pittillä ja Poturalskilla on hyvin hauskaa yhdessä.

https://www.instagram.com/p/CERLa7TI9_H/

https://www.instagram.com/p/CELvGFzoklK/