Alaston mies löytyi porealtaasta – Charli XCX hankki lähestymiskeillon stalkkerille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Charli XCX on joutunut hankkimaan lähestymiskeillon pakkomielteiselle fanille. Tuntematon mies vieraili hänen Los Angelesissa sijaitsevan kotinsa alueella kahdesti saman viikon aikana.

Stalkkeri oli toisella vierailullaan riisunut itsensä alasti pulahtanut Charlin porealtaaseen. Mies oli myös kuljeskellut alasti tähden makuuhuoneessa. Tähti ei ollut onnekseen tapahtumahetkellä kotona, vaan kutsumattoman fanin vierailu paljastui valvontakameran ansiosta.

Charli XCX kertoi oikeudelle Wisconsin osavaltiosta kotoisin olevan miehen lähettäneen hänelle satoja pakkomielteisiä ja ahdistavia viestejä sosiaalisessa mediassa. Poptähti päätti ryhtyä viimein toimeen samaisen miehen tunkeuduttua hänen kotiinsa 24. ja 25. elokuuta. Väliaikaisen lähestymiskiellon myötä stalkkerin täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Charlista, hänen kodistaan, hänen autostaan ja hänen työpaikastaan, uutisoi TMZ.