Elastisen Epäröimättä hetkeekään -kappale teki radiohistoriaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elastisen ja Jenni Vartiaisen esittämä kappale Epäröimättä hetkeekään teki radiohistoriaa voittamalla Kuukauden radiobiisi -palkinnon kuudennen kerran peräkkäin. Samalla kappale päihitti Lauri Tähkän Palavaa vettä -kappaleen kuunteluennätyksen.

Blockfest 2017, Profeetat, Cheek ja Elastinen, Kuva: Santeri Saarinen

– Tiesin jo biisiä tehdessä, että nyt käsissämme on jotain suurta. Olen kuitenkin täysin häkeltynyt tämän biisin saavuttamasta mittakaavasta. Se yhdisti radiokentän ja ylitti kaikki ennätykset!, Elastinen kommentoi.

RadioMedia myöntää kuukausittain Kuukauden radiobiisi -palkinnon kyseisen kuukauden aikana eniten suomalaisia tavoittaneelle radiokappaleelle. Epäröimättä hetkeekään -kappaleen ovat tehneet Kimmo Laiho, Jukka Immonen, Antti Riihimäki, Kaisa Korhonen ja levy-yhtiö on Kaiku Entertainment.

StaraTV