Kim Kardashian esitteli muotiluomukset – imartelevat tiimalasivartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan, jonka moni muotisuunnittelija haluaisi pukea. Kardashianilla on tällä hetkellä mahdollisuus pukeutua kenen tahansa suunnittelijan asuihin, koska muotitalot tietävät, että naisen yllä vaatteet tulevat saamaan todella paljon huomiota osakseen.

Nyt Kim Kardashian päästi fanit kurkistamaan hänen pukusovitukseensa. 39-vuotias nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän kokeilee useita erilaisia Manfred Thierry Muglerin luomia asuja. Manfred Thierry Mugler on tunnettu hyvin omalaatuisesta tyylitajustaan ja asuistaan, jotka ovat kuin seksikkäitä naamiaisasuja.

Kim Kardashian nähdään sovittamassa upeita mekkoja, läpinäkyviä pitsiyksityiskohdilla koristeltuja kissapukuja ja alusvaatteilta näyttävää mustaa kaksiosaista asua. Kaikki luomukset ovat todella seksikkäitä ja korostavat tähden naisellisia muotoja. Etenkin rinnat ovat useimmissa asuissa pääosassa.