Mikä naisvartalo! Entisen ihmis-Kenin ampiaisvyötärö loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jessica Alves nauttii täysin rinnoin uudesta olemuksestaan naisena. Vuosikausien ajan korsetilla vyötäröään kaventanut kosmopoliitti on nyt esitellyt työnsä tuloksia Instagramissa.

Entinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, on käyttänyt korsettia jo pitkään. Hän poistatti taannoin jopa alimmat kylkiluunsa saadakseen vyötärölinjan kapeammaksi ja enemmän tiimalasia muistuttavaksi. Nyt tulokset puhuvat puolestaan, sillä tuoreessa valokuvassa hänen lantionsa on lähes kolme kertaa vyötäröä suurempi ympärysmitaltaan.

Hän on meren äärellä villieläinkuosissa ja nauttii hedelmiä omassa aurinkomajassaan täyteen meikkiin tällättynä. Parhaillaan Turkissa vieraileva Jessica Alves on kaiketi ollut jälleen kauneuskirurgin veitsen alla. Toimenpiteistä ei ole kerrottu sen enempää tietoja julkisuuteen.