Perheen matka Walt Disney Worldiin tyssäsi jo portilla – isä öykkäröi tiensä putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen isä Enrico Toro on pilannut perheensä unelmien retken Floridan Walt Disney World -huvipuistoon. Yksi perheenjäsenistä oli varustettu väräänlaisella hengityssuojaimella ja vartija opasti oikeanlaisen maskin hankkimiseen. Tämä oli liikaa Enricolle.

The Smoking Gun kertoo 35-vuotiaan perheenisän pinnan palaneen totaalisesti huvipuiston portilla. Hänen perheensä oli jo kertaalleen hakenut autosta uudet hengityssuojat, mutta yhden lapsen suoja ei huvipuistotyönteiijän mukaan täyttänyt määräyksiä. Tilanne eskaloitui.

– Soita poliisit paikalle! Heidän täytyy ampua minut, ettö suostun poistumaan!, Enrico Toro riehui ja löi vartijaa päähän.

Sen jälkeen mies uhkasi tappaa vartijan ja kertoi tietävänsä, missä kyseinen turvallisuusalan henkilö asui. Lapset katsoivat vieressä, kun heidän isänsä lähti poliisiauton kyydissä putkaan ja huvipuistoreissu muuttui vankilareissuksi.

Poliisi