Tiger King -sarjan Carole Baskin Tanssii tähtien kanssa -kilpailijaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monista kohutussa Tiger King -dokumenttisarjassa nähdyistä henkilöistä on sen suosion myötä tullut maailmanluokan tähtiä. Nyt yksi heistä on jo mukana Tanssii tähtien kanssa -sarjan yhdysvaltalaisessa versiossa.

Dancing With the Stars -sarjan vuoden 2020 kilpailijoiden joukossa on Tiger Kingistä tunnetuksi tullut Carole Baskin. Muita kilpailijoita ovat muun muassa Backstreet Boys -poikabändin AJ McLean, Catfish-juontaja Nev Schulman, Bachelorette-tähti Kaitlyn Bristowe ja Netflixin Cheer-sarjasta tunnettu Monica Aldama.

Carole Baskin on Floridassa toimivan Big Cat Rescue -eläinsuojan omistaja. Hän sai Tiger King -dokumenttisarjan ansiosta kyseenalaistakin suosiosta, sillä jotkut uskovat hänen murhanneen vuonna 1997 kadonneen ex-aviomiehensä ja syöttäneen hänet tiikereille. Baskin yritettiin puolestaan murhauttaa Tiger Kingissä niin ikään esiintyneen Joe Exoticin puolesta, joka istuu parhaillaan murhan tilaamisen yrittämisestä vuosikausien vankeustuomiota.