Biksuvartalo pääsi oikeuksiinsa – Ashley Robertsin lomakuvat saavat kaipaamaan kesää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi sitten näyttävän paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina onnistunut kiinnittämään fanien huomion. 38-vuotias kaunotar näyttää paremmalta kuin koskaan ja esittelee rentoa elämäntyyliään sosiaalisessa mediassa upeiden kuvien avulla.

Ashley Roberts on koronakaranteenin jälkeen lähtenyt rantalomalle nauttimaan kesän viimeisestä vapaapäivistään. Roberts on suunnannut Turkkiin D Maris Bay -lomakeskukseen, joka sijaitsee Marmariksessa. Roberts on julkaissut lomaltaan paljon upeita kuvia, jotka ovat nyt saaneet jatkoa.

View this post on Instagram

Si to the siesta 🌊 💙

A post shared by ASHLEY ROBERTS (@iamashleyroberts) on

Ashley Roberts välittää tuoreen videonsa avulla upeat lomatunnelmat myös näytön toiselle puolelle. Koostetulla videolla nähdään miten nainen syö bikineissään pitsaa laiturilla, miten hän harjoittelee päällä seisomista kauniilla hiekkarannalla ja hyppää vielä lopulta laiturin reunalta mereen uimaan.