Love Island -kaunotar yritti nauttia 10 000 kilokaloria päivän aikana

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alexandra Cane on elämäntapamuutoksen myötä laihtunut noin 13 kiloa ja aloittanut fitness-aiheisen YouTube-kanavan. Yleensä naisen videot liittyvät kuntoiluun ja terveelliseen ruokavalioon, mutta tällä kerralla Cane päätti kuitenkin kokeilla jotakin uutta.

Alexandra Cane päätti ottaa vastaan haasteen, jossa hänen tulee nauttia 10.000 kilokaloria yhden vuorokauden aikana. Kaikkien kaloreiden tulee olla peräisin ruoasta, joten sokeristen juomien nauttiminen ei pienennä määrää, joka tulee syödä.

Love Island -ohjelmasta tuttu kaunotar heräsi jo kuudelta aamulla aloittamaan urakkaansa, että hän ehtisi syömään tarpeeksi. Nainen oli valinnut monia sellaisia herkkuja, joita hän ennen elämäntapamuutostaan söi jatkuvasti. Monet pikaruoista ja makeisesta maistuivat edelleen naisen suussa herkullisilta.

https://www.instagram.com/p/CEXFkR9gvWa/

Alexandra Cane yritti kaikkensa, että hän olisi päässyt tavoitteeseensa. Lopulta 29-vuotias fitness-intoilija pystyi kuitenkin nauttimaan vain reilut kuusi tuhatta kilokaloria. Naiselle oli tullut niin huono olo, että hän ei pystynyt viemään kokeilua pidemmälle. 

https://www.instagram.com/p/CD1mtsRgS8h/

Sokeriset ja rasvaiset ruoat toivat sivuvaikutuksina useamman päivän kestävät pääkivut, ummetuksen, väsymyksen ja huonon mielialan. Vasta noin viikon kuluttua nainen koki olonsa suhteellisen normaaliksi ja pystyi treenaamaan totuttuun tapaansa.