Love Island -kaunotar yritti nauttia 10 000 kilokaloria päivän aikana

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alexandra Cane on elämäntapamuutoksen myötä laihtunut noin 13 kiloa ja aloittanut fitness-aiheisen YouTube-kanavan. Yleensä naisen videot liittyvät kuntoiluun ja terveelliseen ruokavalioon, mutta tällä kerralla Cane päätti kuitenkin kokeilla jotakin uutta.

Alexandra Cane päätti ottaa vastaan haasteen, jossa hänen tulee nauttia 10.000 kilokaloria yhden vuorokauden aikana. Kaikkien kaloreiden tulee olla peräisin ruoasta, joten sokeristen juomien nauttiminen ei pienennä määrää, joka tulee syödä.

Love Island -ohjelmasta tuttu kaunotar heräsi jo kuudelta aamulla aloittamaan urakkaansa, että hän ehtisi syömään tarpeeksi. Nainen oli valinnut monia sellaisia herkkuja, joita hän ennen elämäntapamuutostaan söi jatkuvasti. Monet pikaruoista ja makeisesta maistuivat edelleen naisen suussa herkullisilta.

View this post on Instagram

10,000 CALORIES AFTERMATH… 😰 So following on from the video I posted yesterday on YouTube (which I’m super pleased you’re loving btw!) 🥰 I thought I would update you on how I’m feeling and how I’ve recovered! MENTAL: The day after I had a splitting headache, brain fog, tiredness, cravings for more sugary processed foods, low mood, no motivation to workout, negative thoughts about my bloating (which isn’t fat – just water retention but it can really affect your mood as gut inflammation contributes towards mood disorders). PHYSICAL: I had severe bloating, water retention, gas, constipation, nausea, breakouts of spots, dehydration, sinus inflammation, gut inflammation, puffy face. A week later and I have only just started to feel relatively normal. Did I gain weight? Probably, but it would have most likely been water retention as I still fit in my clothes comfortably! Here are some things that helped me return back to normal… – MINDSET. DON’T FREAK OUT. It’s just food. Food is just ENERGY!!! It will either get stored in the body or be used for activity. Remove the guilt. Remove the fear. – WATER. Your body is 60% water and is the best way of flushing things out of your system. If you don’t drink enough, you may feel a little more ‘blocked up’ and struggle going to the toilet regularly. – STEPS. After overeating, I have ZERO motivation to workout, my body feels heavy and like I don’t want to move. Walking/increasing your steps even if you can’t do an intense workout will help with digestion & moving things along. Get those cells vibrating! – SUPPLEMENTS. I’m not one to advocate detox teas/laxatives etc so three things that are natural and really help with the gut are Psyllium Husk, Triphala Powder & Glutamine. Please do your research about each of these if you would like to know more but they have massively helped with my bowels. TAG a friend that might find this useful. ❤️ (link to full video in bio)

A post shared by Alexandra Cane (@alexandralouise__) on

Alexandra Cane yritti kaikkensa, että hän olisi päässyt tavoitteeseensa. Lopulta 29-vuotias fitness-intoilija pystyi kuitenkin nauttimaan vain reilut kuusi tuhatta kilokaloria. Naiselle oli tullut niin huono olo, että hän ei pystynyt viemään kokeilua pidemmälle. 

Sokeriset ja rasvaiset ruoat toivat sivuvaikutuksina useamman päivän kestävät pääkivut, ummetuksen, väsymyksen ja huonon mielialan. Vasta noin viikon kuluttua nainen koki olonsa suhteellisen normaaliksi ja pystyi treenaamaan totuttuun tapaansa.