Brad Pitt vei mallityttöystävän matkalle – exä Angelina Jolie pettyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Brad Pittin on alkanut seurustelemaan häntä lähes 30 vuotta nuoremman saksalaismalli Nicole Poturalskin kanssa. 27-vuotias Poturalski on naimisissa tunnetun saksalaisen ravintoloitsijan, 68-vuotiaan Roland Maryn kanssa, mutta avoin suhde kuitenkin mahdollistaa seurustelun myös Brad Pittin kanssa.

Brad Pitt on korviaan myöten rakastunut kauniiseen malliin, jonka hän vei matkalle Ranskaan. 56-vuotias Pitt matkusti Daily Mail -sivuston mukaan Nicole Poturalskin kanssa Chateu Miraval -viinitilalle, jossa näyttelijä tuottaa 390 dollaria pullolta maksavaa rosee samppanjaa. Viinitila toimi vuonna 2014 Angelina Jolien ja Brad Pittin hääpaikkana, minkä vuoksi Jolie ei ole ollut innoissaan tuoreen parin tekemästä matkasta.

Brad Pitt vei mallikaunottaren tutustumaan hääpaikkana toimineeseen viinitilaan vain päiviä sen jälkeen kun Pittin ja Jolien kuudes hääpäivä olisi ollut mikäli he eivät olisi eronneet. Angelina Jolie on ollut todella ihmeissään ex-miehensä toiminnasta ja pettynyt Brad Pittiin. Jolie oli toivonut, että hän ja Brad Pitt olisivat riitaisen kesän jälkeen pystynyt korjaamaan ystävyyttään, mutta lähipiirin mukaan sovinto on nyt Jolien puolesta vedetty pois pöydältä.

View this post on Instagram

🐥🐥

A post shared by Nico (@nico.potur) on