Aaron Carter esiintyi aikuisviihdesivustolla – soitti kitaraa ilman vaatteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter on muuttanut Instagram-tilinsä yksityiseksi. Hänen kihlattunsa, Melanie Martinin tililtä kuitenkin ilmenee, että pariskunta on tiiviisti yhdessä alkuvuoden riidoista huolimatta. Laulaja on nyt vaihtanut musiikillisen uransa aikuisviihteeseen.

Aaron Carter on esiintynyt CamSoda-kameratyttösivustolla. Verkkopalvelu on kuvannut kuinka laulaja käy suihkussa ja soittaa sen jälkeen kitaraa ilman vaatteita. Faneille luvattiin ennen sessiota, että samalla saatetaan näyttää miehen omatoimirakkautta, Metro-lehti uutisoi.

Poptähti on ollut vuoden ajan syöksykierteessä. Mies otti valtavan tatuoinnin kasvoihinsa, kuihtui 52-kiloiseksi ja sai lähestymiskiellon sisaruksilleen. Hän on paljastanut sairastavansa skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hän suunnittelee avioliittoa Melanie Martinin kanssa.