Erika Vikman ja Danny ovat eronneet – pysyvät edelleen ystävinä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti Danny ja hänen avovaimonsa Erika Vikman ovat eronneet. Heidän suhteensa on ollut viime aikoina sensaatiolehtien puheenaiheena. Pariskunta oli onnellinen 50 vuoden ikäerosta huolimatta, mutta ovat nyt päättäneet jatkaa elämäänsä pelkästään ystävinä.

– Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme merkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet, Danny ja Erika tiedottavat Instagramissa ja haluavat samalla katkaista juoruilta siivet.

Erika Vikman on 27-vuotias vuoden 2016 tangokuningatar ja hänet on nähty lavalla myös 77-vuotiaan Dannyn seurassa. Pariskunnan lempi leimahti neljä vuotta sitten. Erikaa on verrattu vuosien aikana Dannyn entiseen laulukumppani Armi Aavikkoon.

https://www.instagram.com/p/CEv78idhLqM/

https://www.instagram.com/p/CEyYMtmD6CC/