Mitä ihmettä? Koirat innostuvat putkiliukumäestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiria ei yleensä saa viedä lasten leikkipuistoihin. Moni lemmikinomistaja voisi kuitenkin lyödä vaikka vetoa siitä, että koira nauttisi suunnattomasti leikkipuistossa temmeltämisestä. Harva uskoisi tassusankareiden uskaltautuvan liukumäkeen.

Nyt sekin on nähty, sillä netissä leviää video putkiliukumäkeä pitkin laskevista koirista. Liukumäen tuubi on läpinäkyvä, joten koirien huvittavat laskemisasennot näkyy ulkopuolelle koko matkan ajalta. Toisinaan ne tulevat alas pää edellä ja joskus takapuoli ensin.

Lapset saattavat haaveilla omasta liukumäestä, jonka avulla ne pääsisivät kodista suoraan leikkipihalle. Nyt sellaisen voi näemmä rakentaa myös lemmikkieläinten ulkoilemista varten. Putkiliukumäkeä laskeva koirajengi näyttää aidosti nauttivan leikistä.