Shakira esitteli ranta-asuaan – alta vilkkuivat pakarat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Shakira loisti tänä vuonna 2020 Super Bowl -tapahtuman väliaikaesiintyjänä Jennifer Lopezin kanssa. Tähti esitteli upeita vatsatanssiliikkeitään ja lauloi muun muassa kappaleet She Wolf, Empire, Hips Don’t Lie ja Whenever, Wherever, jonka julkaisusta onkin kulunut jo 19 vuotta.

Nyt Shakira on esitellyt Instagram-kanavallaan 68 miljoonalle fanilleen millaisen uima-asun hän on itse suunnitellut. 43-vuotias tähti kertoo suunnittelevansa joka kesä itselleen uudet bikinit, jotka hänen ystävänsä sitten valmistaa. Tällä kerralla nainen suunnitteli laventelin värisen asun, jonka alaosana toimivista tangoista roikkuu näyttäviä hapsuja.

Hauskojen hapsujen välistä vilkkuvat laulajan hyvin treenatut pyöreät pakarat, joita Shakira tuntuukin haluavan kuvassaan esitellä. Kaunotar on yhdessä jalkapalloilija Gerard Piquen kanssa ja heillä on kaksi lasta, seitsemänvuotias Milan ja viisivuotias Sasha.