Autoilija kaahasi omakotitalon seinästä läpi – tallentui sattumalta videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä nähdään toisinaan hyvin erilaisilla ajotaidoilla varustettuja kuskeja. Useiden tapausten ja ikävien esimerkkien myötä on voinut huomata miten tuhoisia seurauksia sillä voi olla, että kuski ei keskity ajamiseen vaan esimerkiksi puhelimensa näpyttelyyn. Nyt eräs kuski ajoi vahingossa omakotitalon sisälle.

YouTube-videolla nähdään tilanne, joka on suoraan kuin jostain surkuhupaisasta komediasta peräisin. Pennsylvaniassa Beaver Fallsin alueella ajanut mies joutui hieromaan silmiään nähdessään miten eräs kuski ajoi hyvin erikoisella tavalla erään omakotitalon sisälle isolla maasturillaan.

Videon kuvaajan mukaan kuskin ajaminen oli ollut hyvin holtitonta. Kuski oli ajanut ensin ylinopeutta, sitten hidastanut, kääntynyt ja pysähtynyt kokonaan. Sitten kuski oli pysäyttänyt auton, lähtenyt uudelleen liikkeelle ja ajanut vauhdilla suoraan talon etuseinästä sisään. Kuvaajan mukaan kuski ja apukuskin paikalla istunut henkilö vietiin sairaalaan tarkastettaviksi, mutta kenellekään ei silti taloa lukuunottamatta tapahtunut suuria vahinkoja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.