Kardashianit-sarja lopetetaan – Kim Kardashianin ilmoitus tyrmistytti fanit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheen elämää kuvaava realitysarja Keeping Up With the Kardashians lopetetaan. Suomessa Kardashianit-nimellä esitettyä televisiosarjaa on esitetty 14 vuotta, yhteensä 20 tuotantokauden verran. Uutinen sarjan lopettamisesta kerrottiin Instagramissa.

E!-televisiokanavan masinoima reality-sarja on seurannut Kardashian-Jenner -perheen elämää. Sarjasta on kuvattu 12 erilaista spin-offia, kuten Rob & Chyna, Life With Kylie ja I am Cait. Sarja teki amerikkalaisesta perheestä kuuluisan ympäri maailmaa.

– Ilman Keeping Up With the Kardashiansia en olisi elämässäni tässä tilanteessa. Olen todella kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet ja tukeneet perhettäni näiden 14 uskomattoman vuoden ajan. Tämä sarja teki meistä sitä mitä olemme ja tulen aina olemaan kiitollisuudenvelassa niille, jotka olivat mukana muokkaamassa uraamme ja muuttamassa elämäämme ikuisiksi ajoiksi, Kim Kardashian kirjoittaa.

View this post on Instagram

To our amazing fans – It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on