Kardashianit-sarja lopetetaan – Kim Kardashianin ilmoitus tyrmistytti fanit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheen elämää kuvaava realitysarja Keeping Up With the Kardashians lopetetaan. Suomessa Kardashianit-nimellä esitettyä televisiosarjaa on esitetty 14 vuotta, yhteensä 20 tuotantokauden verran. Uutinen sarjan lopettamisesta kerrottiin Instagramissa.

E!-televisiokanavan masinoima reality-sarja on seurannut Kardashian-Jenner -perheen elämää. Sarjasta on kuvattu 12 erilaista spin-offia, kuten Rob & Chyna, Life With Kylie ja I am Cait. Sarja teki amerikkalaisesta perheestä kuuluisan ympäri maailmaa.

– Ilman Keeping Up With the Kardashiansia en olisi elämässäni tässä tilanteessa. Olen todella kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet ja tukeneet perhettäni näiden 14 uskomattoman vuoden ajan. Tämä sarja teki meistä sitä mitä olemme ja tulen aina olemaan kiitollisuudenvelassa niille, jotka olivat mukana muokkaamassa uraamme ja muuttamassa elämäämme ikuisiksi ajoiksi, Kim Kardashian kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/CE5AwirA4Cx/