Kim Kardashian poseerasi sängyllä – kurvit nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu hyvin näyttävästä tiimalasivartalostaan, jota nainen esitteleekin sosiaalisessa mediassa hyvin mielellään. Tällä kertaa tähti nähdään näyttävissä kuvissa kun Kardashian poseeraa uusissa Skims-merkkisissä alusasuissa.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa hän esittelee uusimpia luomuksiaan melko persoonallisessa makuuhuoneessa. Makuuhuoneen tapetteihin ja sängyn vuodevaatteisiin on painettuna Skims-alusvaatteiden mainoskuvia. Toisin sanoen seiniä ja vuodetta koristavat kymmenet vatsat, takapuolet, haarovälit ja rinnat.

Kuvissa 39-vuotias Kim Kardashian esittelee vaaleaa bodya, joka istuu perheenäidin päälle täydellisesti. Skims täyttää tänä vuonna tasan vuoden, mitä juhlistaakseen Kardashian on julkaissutkin viime aikoina lähes pelkästään sellaisia kuvia, joissa hän esittelee itse suunnittelemiaan alusvaatteita.