Kylie Jennerin tytär katsoi itseään peilistä – ihana reaktio kaksivuotiaalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jennerillä on yhdessä räppäri Travis Scottin kanssa tytär. 23-vuotias Kylie Jenner ja 28-vuotias Travis Scott eivät tällä hetkellä seurustele, mutta he ovat kuitenkin viime aikoina viettäneet paljon aikaa perheenä kaksivuotiaan Stormi-tyttären kanssa.

Kylie Jenner julkaisee usein Stormista hauskoja kuvia ja videoita, joiden kautta fanit pääsevät näkemään miten pieni tytär kasvaa ja muuttuu. Nyt Jenner julkaisi Stormista ihanan videon, jossa Stormi katsoo itseään peilistä ennen kuin hän lähtee ulos pienen Louis Vuitton -käsilaukkunsa kanssa.

Stormi ihailee omaa valkoista asuaan ja nutturalle kiinnitettyjä hiuksiaan peilin kautta. ”Niin nätti!”, Stormi tokaisee omalle peilikuvalleen pitäessään siitä mitä hän näkee. Video on saanut takuulla jokaisen katsojan hyvälle tuulelle. Stormin asenne omaa peilikuvaa kohtaan on juuri sellainen, josta moni muu voisi ottaa mallia.