Polkupyöräilijä menehtyi kolarissa Valkeakoskella – poliisi etsii paikalta paennutta bemarikuskia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Polkupyöräilijä on menehtynyt varhain aamulla Valkeakoskella tapahtuneessa kolarissa. Auto pakeni onnettomuuspaikalta. Poliisi etsii polkupyöräilijään törmännyttä bemarikuskia.

Poliisi sai hätäkeskuksesta tiedon liikenneonnettomuudesta keskiviikkona 9. syyskuuta kello 4:50 aikaan. Apiankadun ja Urheilukadun risteyksessä Pälkäneen suunnasta tullut auto törmäsi polkupyörällä liikkeellä olleeseen mieheen, joka menehtyi tapahtumapaikalla ensihoidosta huolimatta, Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa.

Auto oli silminnäkijöiden mukaan mahdollisesti BMW E65 ja väriltään musta tai muuten tumma. Silminnäkijöiden havaintojen mukaan BMW on ajanut huomattavaa ylinopeutta alueella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus. Poliisin mukaan kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Havainnoista voi ilmoittaa virka-aikana numeroon 029 544 5877 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Pyöräilijä menehtyi liikenteessä Valkeakoskellatänään aamulla – kuka on paikalta paennut kuljettaja? Poliisi sai…

Publiée par Sisä-Suomen poliisilaitos sur Mardi 8 septembre 2020