Trump palkkasi näytteljän esittämään Obamaa – antaakseen hänelle potkut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Donald Trumpin ex-asianajaja Michael Cohenin lähiaikoina julkaistavasta Disloyal: A Memoir -paljastuskirjasta ilmenee yllättäviäkin asioita. Donald Trumpin kerrotaan muun muassa palkanneen näyttelijän esittämään Barack Obamaa voidakseen antaa hänelle potkut.

Paljastuskirjan mukaan Trump palkkasi vale-Obaman vuoden 2013 tienoilla kuvattua videota varten. Trumpin kerrotaan haukkuneen ex-presidenttiä rituaalionmaiseksi kuvaillulla tavalla ja antaneen hänelle lopulta potkut.

Donald Trumpin tarkoituksena kerrotaan TMZ-sivuston mukaan olleen, että videota olisi esitetty Republikaanipuolueen kokouksessa vuonna 2016. Näin ei kuitenkaan käynyt. Video on sittemmin löytänyt tiensä internetin videopalveluihin.