Vogue Williams paljasti vartalonsa – synnytyksestä kulunut vasta kuusi viikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams sai hänen miehensä Spencer Matthewsin kanssa tyttären 23. heinäkuuta. Tyttärelle annettiin nimeksi Gigi Margaux. Pariskunnalla on myös kaksivuotias poika Theodore, josta tuli nyt ylpeä isoveli.

Vogue Williams julkaisi nyt Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näyttää miten itseruskettava vaahto levitetään vartalolle täydellisesti. Nainen kertoo haluavansa aina näyttää ruskettuneelta, minkä vuoksi hän käyttääkin itseruskettavia aineita säännöllisesti. Tekorusketuksen sijaan moni kuitenkin kiinnitti huomionsa siihen miltä naisen vartalo näyttää.

Vogue Williams näyttää kuuluvan niihin julkkisnaisiin, jotka ovat palautuneet raskaudesta ja synnytyksestä hämmentävän nopeasti. Videolla nähdään, että 34-vuotias tähti on jo huippukunnossa vaikka synnytyksestä on tullut kuluneeksi vasta kuusi viikkoa. Jopa naisen vatsalihakset näyttävät jo piirtyvän ihon alta, mikä on ihmetyttänyt monia.