Supermalli Winnie Harlow golfkentällä – vartalo häiritsi takuulla miesten peliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kuusi vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt hyvin nousujohteista uraa ja jäänyt monien mieleen harvinaisen ulkonäkönsä puolesta.

Nyt Winnie Harlow julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän esittelee millainen asu yllään hän oli golfaamassa. Nainen oli valinnut ylleen kaksiosaisen asun, johon kuului lyhyt koko keskivartalon paljastava toppi ja minihame. Supermalli oli todella näyttävä näky golfkentällä ja häiritse kenties muita pelaajia seksikkäällä asullaan.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.