Ylipainoiset sisarukset puhuvat rakkaudesta – nettideitti voi laukaista ahmimisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi. TLC-televisiokanavalla esitetään nyt sairaalloisen lihavien siskosten elämää ja laihdutusurakkaa.

Amerikkalaiset Amy ja Tammy Slaton ovat noin kolmekymppisiä siskoksia, jotka kaipaavat rakkautta elämäänsä kaikkien ikätovereidensa tavoin. Amylla on aviomies, mutta Tammy on ollut sinkkumarkkinoilla pitkään. Hän ei ymmärrä, miksi miehet eivät pysty rakastua häneen. TLC:n esittämän 1000-lb Sisters -televisiosarjan naisten yhteispaino on yli 450 kiloa.

Naisella on ollut epäonnea deittikumppaneiden suhteen. Tammy on joutunut nettihuijareiden kohteeksi ja hän on yleensä ratkaissut sydänsurut syömällä. Nyt hänellä on uusi tuttavuus kiikarissa, mutta Amy-sisko pelkää, että kyseessä on jälleen petollinen mies. Tammy yrittää laihduttaa, joten mahdollisten sydänsurujen ilmentyessä nainen ei saa turvautua tunteiden tuudittamiseen ruoalla.