Jenna Dewan paljasti setänsä sairastuneen – kuoli koronavirukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan ja hänen kihlattunsa Steve Kazee ovat viettäneet poikansa syntymän jälkeen tiiviisti aikaa kotonaan vastasyntyneen kanssa. He ovat olleet hyvin varovaisia koronaviruksen vuoksi ja pysytelleet kaukana muista ihmisistä. Nyt nainen paljasti, että hänen setänsä menehtyi koronaviruksen seurauksena.

Jenna Dewan kertoi hänen Instagram-kanavallaan olevansa hyvin tyrmistynyt siitä, että koronaviruksen vakavuuden tiedettyään presidentti Donald Trump oli vähätellyt sen uhkaa. Samalla kun Dewan kehotti seuraajiaan äänestämään tarkasti tulevissa vaaleissa hän myös paljasti, että hänen oma setänsä menehtyi koronavirukseen sairastuttuaan.

Jenna Dewan on koronakevään mukanaan tuoman ahdistuksen lisäksi elänyt kuitenkin myös hyvin onnellista aikaa elämässään. Hän sai terveen poikavauvan yhdessä kihlattunsa Steve Kazeen kanssa. Poika syntyi maailmaan 6. maaliskuuta ja sai nimekseen Callum Michael Rebel Kazee.