Kardashianin siskokset ovat kuin kolme seireeniä – paljastivat uuden suunnitelmansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisarukset yllättivät juuri ilmoittamalla, että suosittu perheen elämää kuvaava realitysarja Keeping Up With the Kardashians lopetetaan. Kardashianit ovat jokaista perheenjäsentä myöten onnistuneet tekemään sarjan tuomalla julkisuudella itselleen omaisuuden. Nyt he tulevat jatkamaan valitsemillaan teillä eri yritystensä parissa.

Nyt Khloe Kardashian on lähtenyt mukaan yhteistyöhön Kim Kardashianin KKW Fragrance -yrityksen kanssa. Hän on luonut yhdessä Kimin ja Kourtneyn kanssa Diamonds II -nimeä kantavan hajuvesisarjan, joka kattaa kolme eri siskoksen mukaan luotua tuoksua.

Khloe Kardashian on luonut menestyksekkään Good American -vaatemerkin. Aluksi brändi keskittyi etenkin farkkuihin, mutta myöhemmin Good American mallistoon on lisätty rentoja vapaa-ajan asuja, alusasuja ja urheiluvaatteita. Khloe Kardashian jatkaa edelleen vaatemallistonsa kehittämistä, minkä lisäksi hän tekee yhteistöitä myös sisarustensa luomien yritysten kanssa.

View this post on Instagram

I’m so excited to share the news about my newest collab with my sisters: @kkwfragrance Diamonds II Collection by Kourtney x Kim x Khloé! Based on the amazing response from the first Diamonds collection, we couldn’t wait to work together again on a second iteration that was a bit sexier and more glamorous. The Ruby, Emerald and Sapphire stones each have a unique symbolic meaning to us. I’ve always personally loved the rich blue color of Sapphires and how they are thought to bring peace, wisdom and positivity. My fragrance is a gorgeous floral scent mixed with vanilla and sandalwood that makes me feel so beautiful and confident. Shop the new #KKWDIAMONDS II fragrances on Friday, 09.18 at 12PM PT at KKWFRAGRANCE.COM

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on