Laulaja Lily Allen ja Stranger Things -tähti naimisiin – yllätyshäät Vegasissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lily Allen ja Stranger Things -sarjasta tunnettu näyttelijä David Harbour ovat seurustelleet julkisesti viime vuodesta lähtien. Nyt pariskunta on vienyt liittonsa seuraavalle tasolle.

Huhut Allenin ja Harbourin mahdollisesta naimisiin menosta alkoivat levitä, kun heidän palajastettiin saaneen avioliittoluvan Las Vegasissa. Myöhemmin parin vahvistettiin jo menneen naimisiin maanantaina Vegasissa. Heidät vihki The Sun -lehden mukaan tietenkin paikallinen Elvis-imitaattori, Graceland-hääkappelin omistava Brendan Paul.

David Harbourin ja Lily Allenin on epäilty olleen kihloissa jo kuukausien ajan poptähden kädessä nähdyn sormuksen ansiosta, mutta pari on pysytellyt asiasta vaitonaisena. Lily Allen oli vuosina 2011-2016 naimisissa Sam Cooperin kanssa, jonka kanssa hänellä on myös kaksi lasta. Sekä Harbour että Allen ovat menneisyydessä kärsineet päihdeongelmista mutta sittemmin raitistuneet.