Malin Akerman on upea kaunotar – 42-vuotias esitteli parhaat kauneusvinkkinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukuisissa menestyselokuvissa esiintynyt 42-vuotias ruotsalaiskaunotar Malin Akerman on naimisissa 34-vuotiaan näyttelijä Jack Donnellyn kanssa. Nainen oli aiemmin naimisissa Roberto Zinconen kanssa ja heillä on yhdessä myös seitsemänvuotias poika Sebastian.

Malin Akerman on aina esiintynyt elokuvissa hyvin seksikkäissä rooleissa. Myös mallina toiminut nainen on pitänyt itsestään hyvää huolta ja päätti jakaa parhaat kauneudenhoitoon liittyvät niksinsä nyt Vogue-lehden YouTube-seuraajien kanssa.

Naisen kauneudenhoidon perustana toimivat kosteusvoiteet, seerumit ja aurinkovoide. Nainen meikkaa melko kevyesti itse arkisin, koska työnsä puolesta hänen iholleen laitetaan usein paksu kerros meikkiä. Malin Akerman näyttää myös kameralle miten hänen luottomeikkinsä syntyy. Nainen tekee sumuisen silmämeikin vain yhden luomivärisävyn avulla.