Mies soitti yli 1 100 kertaa hätänumeroon – yritti myydä päivystäjille munarullia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva Huu Nguyen on pidätetty, koska hän soitti yli 1.100 turhaa puhelua hätänumeroon kuuden viikon aikana. Mies muun muassa tiedusteli hätäkeskuspäivystäjiltä, halusivatko he ostaa munarullia.

Munarullat ovat uppopaistettua sormiruokaa. Memphisissä asuva Huu Nguen on 54-vuotias mies, joka asuu samassa rakennuksessa aasialaisten ravintoloiden kanssa. Tiedossa ei kuitenkaan ole, onko miehellä kytköksiä kyseisiin ravintoloihin vai myikö hän munarullia huvikseen 911-numeroon soittaessaan.

The Smoking Gun kertoo, että aiheettomia hätäkeskussoittoja tehtiin yhteensä 1.171 kappaletta. Yhtenä päivänä mies saattoi soittaa lähes 250 kertaa. Poliisi pidätti hänet ja takavarikoi hänen puhelimensa.