Natalia Borges ja ystävät nautiskelivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

Nyt Natalian ja hänen ystäviensä näyttävä biksutanssi villitsee sosiaalisessa mediassa, kun mallikaunotar julkaisi Punta Canassa rannalla kuvatun videon Instagramissa. Siinä nähdään miten kolme näyttävää neitokaista tanssivat hiekkarannalle kasatun picnicin vierellä Aperol Spritzerit käsissään. Kolmikko nimittää itseään Punta Canan kuningattariksi.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

View this post on Instagram

💚💛

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on