Anastasia Karanikolaou rohkeassa selfiessä – pelkissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut pitkään todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen alkoi tulemaan vielä suuremmalle yleisölle tutuksi tutustuttuaan Kardashianin siskoksiin. Nykyään nainen onkin hyvin tunnettu Kylie Jennerin parhaana ystävänä.

Anastasia Karanikolaou julkaisee usein hyvin näyttäviä kuvia yli yhdeksän miljoonan seuraajansa silmien iloksi Instagramissa. Nyt 23-vuotias kaunotar julkaisi todella seksikkään kuvan, jossa nainen nähdään pelkissä alusvaatteissa. Karanikolaou poseerasi hyvin itsevarmasti peilin kautta otetussa kuvassa, jossa hän esittelee kurvejaan mustissa rintaliiveissä ja pitsialushousuissa.

Anastasia Karanikolaou on alkanut lähettilääksi poptähti Rihannan Savage x Fenty -alusvaatemerkille. Sen vuoksi Karanikolaou nähdäänkin nyt melko usein viettelevissä kuvissa, joissa nainen esittelee avujaan kameralle pelkissä alusvaatteissa.

View this post on Instagram

💜😈 @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on