Kissa pakeni kantokopasta – vältteli kiinnijäämistä lentoasemalla neljä päivää

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karannut kotikissa on onnistunut aiheuttamaan melkoisen operaation kansainvölisellä lentokentällä. Kantokopasta paennutta kissaa metsästettiin jopa neljän päivän ajan.

Astha Shah oli matkustanut Bangalurusta Delhiin kahden kissansa kanssa. Delhin lentoasemalla hän huomasi toisen kissan, Nalan kadonneen kantokopasta. Kahdeksan kuukauden ikäinen Nala onnistui luikahtamaan lentoaseman sisälle, jossa vartijat etsivät sitä kuumeisesti vuorokausien ajan.

Paikallinen eläinten pelastusjärjestö Wildlife SOS liittyi etsintöihin ja yritti houkutella kissaa esiin ruoalla. Neljättä päivää kestäneiden etsintöjän päätteeksi kissa onnistuttiin paikantamaan lentokentän rahtialueelta, ja Wildlife SOS onnistui houkuttelemaan nälkiintyneen eläimen luokseen. Nala on sittemmin päässyt takaisin Shahin huomaan, uutisoi Hindustan Times.