Demi Lovato kyllästyi tavoittelemaan täydellisyyttä – ei stressaa enää pikkuasioista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Torstaina 10. syyskuuta vietettiin kansainvälistä itsemurhien estämisen päivää, jota on vietetty jo vuodesta 2003 lähtien aina samana päivänä. Poptähti Demi Lovato julkaisi samana päivänä Marshmellon kanssa yhteistyössä tehdyn OK Not To Be OK -nimisen kappaleen, jossa nainen laulaa siitä miten omia sisäisiä kamppailuja tai vaikeuksia mielenterveyden kanssa ei tarvitse hävetä.

Demi Lovato kertoi People-sivuston mukaan, että hän kärsi itse pitkään siitä, että hän yritti tavoitella täydellisyyttä. Nainen on kuitenkin nyt myöhemmin ymmärtänyt, että oma ulkoinen olemus ei koskaan tule olemaan itselle täydellinen, minkä vuoksi hän on alkanut tekemään töitä sen eteen, että hän hyväksyy itsensä sellaisena kuin hän on.

Nainen ei enää stressaa pienistä asioista, mikä on auttanut häntä rentoutumaan. Hän on myös käyttänyt viime aikoina paljon omaa aikaansa meditoimiseen ja omaan henkiseen hyvinvointiinsa panostamiseen. Nainen on myös antanut paljon aikaansa terapialle, joka on hänen mukaansa auttanut häntä kasvamaan ihmisenä.

Demi Lovato elää itse tällä hetkellä hyvin onnellista vaihetta elämässään mentyään hetki sitten kihloihin näyttelijä Max Ehrichin kanssa. Vaikuttaa siltä, että 28-vuotias tähti on saanut viimein oman sisäisen rauhan kamppailtuaan ensin pitkään huumausaineriippuvuuden ja syömishäiriön kanssa.